مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال
|
صفحه 1 از 1
|
[ 10 پست ] |
|
| نويسنده |
پيغام |
|
tina
|
موضوع پست: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:48 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:41 pm پست ها : 10 کرده: 0 تشکر دریافت شده: 0 تشکر
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:49 pm |
|
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:41 pm پست ها : 10 کرده: 0 تشکر دریافت شده: 0 تشکر
|
|
تو بالا رفتی تار شدی ،پایین اومدی پود شدی ،پیر شدی ،جوون شدی، میوه شدی ،هسته شدی،امید شدی یاس شدی،ستاره نحس شدی ،خلاصه ادم نشدی!
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:50 pm |
|
|
|
عشق مرگ نيست زندگي است. سخت نيست عين سادگي است. عشق عاشقانه هاي باد وگندم است . اولين پناهگاه کودکي آخرين پناهگاه آدم است. زندگي زيباست حتي اگر کور باشي ؟ خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي؟ اما بي ارزش است اگرثانيه اي عاشق نباشي اگر مي دانستي دل ترک خورده ي من با ياد چشمان باراني ات شکسته تر مي شود هيچ گاه به من پشت نمي کردي اگر مي بيني کسي به روي تو لبخند نمي زند علت را در لبان فرو بسته خودت جستجو کن.
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:51 pm |
|
|
|
زندگی همچون بادکنی است در دستان کودکی، که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین می برد.
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:52 pm |
|
|
|
آن چه به پروردگار مديونيم , دوست داشتن ديگران است
دل تاري است كه وقتي بشكند بهتر مي نوازد
ملت عشق از همه دینها جداست * عاشقان را مذهب و ملت خداست
نامی نداشت. نامش تنها انسان بود؛و تنها دارايی اش تنهايی اش
آن چه به پروردگار مديونيم , دوست داشتن ديگران است
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 3:58 pm |
|
|
|
كوچيك كه بوديم تنها كفشامون رو اشتباه مي پوشيديم ، اما حالا چي؟ حالا كه بزرگ شديم تنها كار درستمون پوشيدن كفشامونه !!!
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 4:00 pm |
|
|
|
يکي مي پرسه: "چرا هر گلي که زيباست، ناز داره؟" جواب مي گيره: "اين طور نيست! يه گل زيباست که ناز نداره، ولي بهتره صداش نکني، چون الان داره اين اس ام اس (پیامک) رو مي خونه!
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 4:01 pm |
|
|
|
گفتی دوست دارم قلبم تندتر از همیشه تپید ، لبخند زدم وباورت کردم .با اینکه می دونستم لب ها دروغ می گن .با صدات نوازش کردی تپش قلبت روحس کردم !مهربونو پاک بود .نگاهت گرم ودلنشین !صدات آرامش دل !نفست بوی بهار عشق بود ! به تو تکیه کردم وآروم شدم با تو از همه چیز در امان بودم
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 4:01 pm |
|
|
|
اگه یه روز فکر کردی نبودن یه کسی بهتر از بودنشه ،چشماتو ببند واون لحظه ای که اون کنارت نباشه رو به خاطر بیار ،اگه چشمات خیس شد ،بدون داری به خودت دروغ می گی وهنوز دوسش داری
|
|
| بالا |
|
 |
|
tina
|
موضوع پست: Re: اس ام اس ارسال شده در: يکشنبه 17 آذر 1387, 4:03 pm |
|
|
|
به جاي موفقيت در چيزي كه از آن نفرت دارم، ترجيح مي دهم در چيزي شكست بخورم كه از آن لذت مي برم(هينز سيندي).
|
|
| بالا |
|
 |
|
صفحه 1 از 1
|
[ 10 پست ] |
|
چه کسي حاضر است ؟ |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون کاربران عضو شده و 1 مهمان |
|
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد
|

ایجاد شده توسط
پارس برد میزبانی هاست توسط
شرکت دیان داده پارس
سیستم کلیکی نود/
فروشگاه نود

|